Samen groeien naar volwassenheid
Integraal Kindcentrum Den Dijk Odiliapeel

En nu eindelijk vakantie

En nu eindelijk vakantie

De verhuizing is achter de rug! Het oude schoolmeubilair krijgt een september een nieuwe bestemming in Oekraine. Het gebouw aan de Spechtenlaan zal zeer spoedig verdwenen zijn en dan herinnert niets meer aan een jaar basisschool op die mooie plek aan de Spechtenlaan.

Vanaf 19 juli is het gebouw Kindcentrum Odiliapeel, op de vertrouwde plek aan de oudedijk, door de nieuwe gebruikers in gebruik genomen. Den Dijk heeft de lesactiviteiten weer gestart zodat kinderen en personeel al even kunnen wennnen aan hun nieuwe plek. Maandag 5 september kunnen we dan meteen goed starten.

Ook bij de Bengeltjes staat alles op de goede plek en de Blokkertjes zijn al weer bijna vergeten hoe de Spechtenlaan er uit zag, zo mooi is de nieuwe ruimte geworden. Half augustus komen ook de kasten van de Bibliotheek, zodat ook zij vanaf 5 september weer volledig kunnen draaien.

Er is in het afgelopen jaar, in de afgelopen weken, in de afgelopen dagen door heel veel mensen enorm veel werk verricht. En het is gelukt om Integraal Kindcentrum Odiliapeel voor het begin van de vakantie in het nieuwe gebouw te krijgen! Iedereen die daar aan heeft bij gedragen heel veel dank!

Ik wens iedereen een heel fijne, en zonnige tijd toe! Geniet van deze nog meer dan anders verdiende vakantie!

Ik zie iedereen graag terug op maandag 5 september.

Namens alle medewerkers van Integraal Kindcentrum Odiliapeel

Adri van der Loop 

Media
  • 1467Fijne-vakantie.jpg
Sitemap | Disclaimer | Links Privacy statement