Samen groeien naar volwassenheid
Integraal Kindcentrum Den Dijk Odiliapeel

IKC 's leren van en met elkaar

De medewerkers van de unit het jonge kind van IKC den Dijk hebben op vrijdag 2 maart een bezoek gebracht aan kindcentrum de Kameleon in 's Hertogenbosch. Tijdens het bezoek werd vooral gekeken naar doorlopende ontwikkelingslijnen in het curriculum voor kinderen van 0- 8 jaar. 

Op IKC den Dijk wordt gewerkt met de methoden Peuterplein - Kleuterplein - Lijn 3, die ook op de  Kameleon worden gebruikt. Uitwisseling van gebruikservaringen hebben het team van IKC den Dijk nieuwe inspiratie gegeven om toe te passen in de dagelijkse praktijk.

Een week eerder, op maandag 19 februari, mocht IKC den Dijk een delegatie van Kindcentrum Raam uit Uden ontvangen. Medewerkers van opvang en onderwijs wilden graag zien hoe IKC den Dijk vorm geeft aan het integraal kindcentrum. Men was onder de indruk over de wijze waarop wij de samenwerking en samenhang tussen onderwijs en opvang realiseren. Ook was men geïnteresseerd hoe IKC den Dijk de ouders betrekt. De vorming van een IKC-raad kreeg daarbij extra aandacht.

 


Media
  • WhatsApp Image 2018-03-04 at 09.57.56.jpeg
Sitemap | Disclaimer | Links